Functioneel, mooi en comfortabel

Uw ogen gebruikt u de hele dag in veel verschillende situaties. In elke situatie worden ook andere eisen aan uw ogen gesteld. Groot Kormelink Optiek besteedt veel aandacht aan de oogmetingen gebruikt alleen maar glazen van de hoogste kwaliteit. Daardoor kunt u in de meeste gevallen af met één (multifocale) bril, soms in combinatie met een leesbril.

In de huidige tijd is één bril echter vaak niet meer voldoende. Voor de beste kijkoplossing is uw manier van leven voor ons leidend. Werkt u bijvoorbeeld veel met de computer of bent u een fervent golfer, dan is een tweede bril vaak aan te raden. Zo kunt u in zo veel mogelijk situaties prettig kijken. We geven u graag een eerlijk advies.

Een bril is ook letterlijk een eyecatcher. Daarom heeft Groot Kormelink een brede collectie van monturen. Van elk model kopen we slechts één exemplaar. Zo bent u altijd verzekerd van een unieke bril. Een bril die past bij uw gezicht en waarvan u niet merkt dat u hem draagt. Onze medewerkers en ons camerasysteem helpen u bij de juiste keuze.

Uw bril online passen

Een prijsbewuste combinatie van glas en montuur

Groot Kormelink Optiek gaat voor kwaliteit. Dat merkt u in onze oogmetingen en in de glazen. Onze collectie bestaat uit monturen in verschillende prijsklassen. Zo bieden we voor iedere portemonnee toch altijd de beste kijkoplossing.