Over ons

Groot Kormelink Optiek is een unieke opticien in het oosten van het land. Een gewone winkel met een dorps karakter; maar ook een winkel met zeer moderne oogmeetapparatuur en kijkoplossingen waarmee we zelfs voorop lopen in Nederland.

Wij geloven niet in standaard. Ieder oog is verschillend, ieder mens is verschillend en iedere situatie is verschillend. Groot Kormelink Optiek streeft ernaar om voor elk oog, elk mens en elke situatie de perfecte kijkoplossing te bieden.

Historie

De oorsprong van Groot Kormelink Optiek ligt in 1962 toen Aloys Groot Kormelink begon als horlogemaker. In de loop der tijd zijn sieraden en brillen aan het assortiment toegevoegd. Uiteindelijk zijn we gestopt met het juweliersgedeelte en hebben we ons volledig gespecialiseerd in optiek en optometrie. Sinds 1997 is Marjan Groot Kormelink, als tweede generatie, toegetreden tot het bedrijf waarna ze in 2000 de taken van haar vader heeft overgenomen.

Rob van Spanjen
Rob van Spanjen Opticien

Is altijd geïnteresseerd in het leven van de klant.

Werkzaam bij Groot Kormelink sinds 2001. Heeft zijn diploma voor opticien in Oostenrijk behaald. Zorgt voor een kijkoplossing die naadloos aansluit bij de situatie van de klant.