Over ons

Groot Kormelink Optiek is een unieke opticien in het oosten van het land. Een gewone winkel met een dorps karakter; maar ook een winkel met zeer moderne oogmeetapparatuur en kijkoplossingen waarmee we zelfs voorop lopen in Nederland.

Wij geloven niet in standaard. Ieder oog is verschillend, ieder mens is verschillend en iedere situatie is verschillend. Groot Kormelink Optiek streeft ernaar om voor elk oog, elk mens en elke situatie de perfecte kijkoplossing te bieden.

Historie

De oorsprong van Groot Kormelink Optiek ligt in 1962 toen Aloys Groot Kormelink, vader van Marjan, begon als horlogemaker. In de loop der tijd zijn sieraden en brillen aan het assortiment toegevoegd. Uiteindelijk zijn we gestopt met het juweliersgedeelte en hebben we ons volledig gespecialiseerd in optiek en optometrie. Sinds 1997 is Marjan als tweede generatie toegetreden tot het bedrijf waarna ze in 2000 de taken van haar vader heeft overgenomen.

Groot Kormelink Optiek is onderdeel van een bijzonder familiebedrijf. Want ook de echtgenoot van Marjan Groot Kormelink is opticien en eigenaar van twee optiekzaken in Ulft. U vindt dezelfde passie, vakmanschap en service in alle drie de vestigingen.

Marjan Groot Kormelink
Marjan Groot Kormelink Optometrist - Contactlensspecialist - Eigenaar

Streeft altijd naar de allerbeste kijkoplossing voor de klant

Eigenaar van Groot Kormelink Optiek sinds 1997. Optometrist met een voorliefde voor contactlenzen. Vooruitstrevend en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen.

Lianne Verton
Lianne Verton Optometrist

Deze rustige en betrouwbare rots in de branding heeft ervaring opgedaan bij verschillende contactlensinstellingen en in het ziekenhuis. Maar de veelzijdigheid van een optiek bedrijf spreekt haar toch het meest aan.

Dus of het nu gaat om een aanmeting van contactlenzen, optometrisch onderzoek of het bijstellen van een neussteuntje, zij kan er u bij helpen!

Marjolein Langen
Marjolein Langen Montuuradviseuse

Modieuze en super-enthousiaste montuuradviseuse, mét een brillen-tic.

Rob van Spanjen
Rob van Spanjen Opticien

Is altijd geïnteresseerd in het leven van de klant.

Werkzaam bij Groot Kormelink sinds 2001. Heeft zijn diploma voor opticien in Oostenrijk behaald. Zorgt voor een kijkoplossing die naadloos aansluit bij de situatie van de klant.

Lisa Hoogsteder
Lisa Hoogsteder Opticien / Optometrist i.o.

Na haar afgeronde opleiding tot opticien heeft deze slimme jongedame de smaak van het vak te pakken. Ze studeert nu verder aan de HBO optometrie en versterkt op zaterdagen en in de vakanties ons team met haar vakkennis en nieuwe inzichten.

Onze stagiair
Onze stagiair

Wij vinden het belangrijk om jonge mensen kennis te laten maken met ons vak. Daarom hebben wij regelmatig  een stagiair, optometrist in opleiding, in huis.